U bent hier

Wat is mijn connectie tussen THERAPIE, NATUURLIJKE HUIDVERZORGING & MASSAGE?

Door Andersdenken op di, 12/31/2030 - 02:36

Het is nu eenmaal zo dat we af en toe in ons leven tegen dingen aanlopen. Dat kan zich op zeer veel verschillende manieren uiten. Voor de ene persoon helpt het dan om daarover te praten, maar voor een ander juist helemaal niet. Dat is wat ons als mens zo uniek maakt...en daarom heeft ook iedereen een andere aanpak nodig.
Soms vraagt het lichaam eerst om een stuk tot rust te komen. Door middel van een therapeutische raindrop massage, komen er in het lichaam bepaalde processen op gang. Je gaat eens stilstaan en ervaren wat zuivere etherische oliën teweegbrengen. Dit zet een bewustwordingsproces in gang. Gewoon jezelf al eens af en toe dat uurtje "me time" toestaan, doet wonderen!
Zo kan uiteindelijk de behoeft groeien om ook eens te kijken of je meer via therapeutische aanpak beter in je vel komt te zitten..!
En last but not least; onze huid is de barometer van wat er binnenin ons leeft. Het is ons grootste orgaan, dus waarom zouden we daar niet met wat meer zorg mee omgaan?
Huidproblemen zijn altijd te relateren aan een disbalans in ons innerlijk.
Vandaar dat ik het heerlijk vind om op alle drie deze vlakken met jou aan de slag te kunnen gaan. 

Scroll zeker verder naar beneden als je meer details wilt lezen over de verschillende onderdelen van mijn 'THERAPIE van MENS tot MENS" !!!