U bent hier

THERAPIE van mens tot mens

Door Andersdenken op di, 12/31/2030 - 02:36
Image: 

We worden dagelijks overrompeld met alle mogelijke therapieën...met wat wel en niet goed is voor ons. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer.
Komt daarbij nog dat de stap zetten om naar een therapeut te gaan, voor de meesten onder ons een hele grote drempel is.

Sta er even bij stil, dat jij door dit hier nu te lezen, reeds op de drempel staat.
De moeilijkste stap heb je dus net gezet !

Wat betekend voor mij "therapie van mens tot mens"?
Ik ben net zoals jij een gewoon mens, met ook mijn patronen en dagelijkse ergernissen waar ik tegenaan loop. Dus ik kom naast je staan en ga mee op pad.
Vanuit de 4-jarige opleiding die ik in Nederland heb gevolgd, ben ik heel diep bij mezelf naar binnen gaan kijken. Er waren ups en er waren downs, positief en negatief...maar ik heb de mens ontdekt die ik bedoeld ben om te zijn. Met al mijn goede en minder goede aspecten...gewoon zijn!

Alles wat ik daar geleerd heb over de mens en hoe ik door anders te gaan denken, nu in het leven sta...wil ik graag met je delen.
Je staat er niet alleen voor en er zijn nu eenmaal momenten in ons leven waarbij we net dat duwtje van buitenaf nodig hebben om weer verder te geraken.
Heb je een fysiek probleem, een gevoel waar je voortdurend tegenaan loopt, steeds diezelfde situaties waarin je terecht komt? Loopt je relatie met je kinderen of je partner niet goed?
Mijn toegevoegde waarde is dat ik met kinesiologie (=spiertest) als meetinstrument, op zoek ga naar dat specifiek accupunctuurpunt wat een energie blokkade aangeeft.
Ik geef je de gevoelsvertaling van dat punt en samen gaan we linken leggen vanuit het heden naar je verleden.

Ik luister naar je hulpvraag en geef je handvaten mee als huiswerk. Het echte werk kan ik natuurlijk niet voor jou doen, die keuze heb jij helemaal zelf in de hand.
Ben je bereid om de verantwoordelijkheid voor jouw leven aan te pakken? Twijfel dan niet langer en contacteer me.
De eerste sessie beginnen we met een intake, zodat ik jouw hulpvraag duidelijk krijg en je beter leer kennen. Vanaf dan spreken we één keer per maand verder af en volg ik je graag gedurende minstens 5 sessies. Blijkt na die reeks dat je meer tijd nodig hebt, dan werken we gewoon maandelijks verder, Ook daarin heb jij de sleutel in handen, jij bepaalt het tempo waarmee je vooruit gaat. En dat is voor iedereen anders.
Een consult kost €55 en duurt 1 uur. 

Wie is er welkom in mijn praktijk? Iedereen....kinderen, tieners, volwassenen, gepensioneerden, koppels, ouders met hun kind. Het maakt niet uit.
Iedereen verdient het om als mens gerespecteerd te worden.

Enkel op afspraak. Bij annulatie van je afspraak minder dan 24u op voorhand, wordt het consult aangerekend.

telefoon: 0472/126 949
mail: andersdenken@gezondheidspraktijk-antwerpen.be
lokatie: Gezondheidspraktijk Anders Denken, Pastorijveld 88 te 2180 Ekeren
                     OF
               Groepspraktijk A, Antoon van Brabantstraat 15, 2630 Aartselaar
               online boeken via www.groepspraktijka.be
via het contactformulier hier op de website.