U bent hier

WORKSHOP HUIDVERZORGING

AN DE BRUYN

Ben je op zoek naar 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten?
Maar wat is er nu betrouwbaar en echt helemaal natuurlijk?

Ik ben me gaan verdiepen in de verschillen tussen synthetische en natuurlijke huidverzorgingsproducten. De cosmeticawereld maakt zoveel reclame dat de meesten onder ons de bomen door het bos niet meer zien. Tijdens deze workshop ga ik hier dieper op in zodat je een duidelijker beeld krijgt van wat nu ECHT 100% natuurlijk is.

Inge en Eric van Diferencia ken ik al vele jaren persoonlijk waardoor ik helemaal overtuigd ben van de kwaliteit & betrouwbaarheid van de producten van Diferencia Phytopower Cosmetics. Inge heeft deze productlijn helemaal zelf ontwikkeld vanuit jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste in haar eigen salon. Haar man Eric heeft enkele jaren geleden de overstap gemaakt vanuit de bouwsector en behartigd sindsdien alle administratieve zaken.
Zelf gebruik ik de producten ook al een 5-tal jaar.

De KRACHT van de producten van Diferencia phytopower cosmetics bestaat uit een combinatie van hoogwaardige biologische oliën met essentiële vetzuren,
welke je huid voeden en terug in zijn natuurlijke balans brengen.

Tijdens de workshop "Weet wat je smeert", laat ik je kennis maken met de kinesio-test (=spiertest). Dit gebruik ik als meetinstrument om een specifiek stappenplan uit te werken voor jouw unieke huidbeeld.
Ik heb steeds de meeste producten op voorraad, dus voor wie onmiddellijk aan de slag wil, kan de uitgeteste producten tijdens de workshop aankopen. Dit is uiteraard helemaal geen verplichting. Kadobonnen zijn ook steeds beschikbaar, het bedrag bepaal je zelf.

 

Ik kom deze workshop graag geven bij je thuis. Aangezien het een intensieve workshop is, met ook een stuk huidconsult inbegrepen,
maak ik de groep niet te groot en dus maximum 6 personen.
De inschrijvingsprijs is €15 per persoon.

Aanvraag voor workshop en boeking kan gebeuren via:

telefoon: 0472/126 949
mail: andersdenken@gezondheidspraktijk-antwerpen.be