U bent hier

Ontstaan & Visie

Ontstaan

Na mijn scheiding ben ik enkele jaren alleen geweest. Van die tijd heb ik gebruik gemaakt om te gaan studeren en mijn huis te verbouwen.
Zo heb ik in 2013, na 4 jaar studeren in Nederland, mijn diploma Marcos-therapeut (bachelor psychotherapie) behaald.
Tijdens die opleiding heb ik ook mijn huidige man leren kennen.
Samen met mijn dochter hebben wij nog een hele tijd in mijn huisje in Ekeren gewoond alvorens te verhuizen naar Antwerpen.
Vandaar dat mijn huis leeg kwam te staan en het idee is ontstaan om er een praktijk van te maken.
Ik ben de leefruimte aan de zuidkant van het huis gaan verhuren voor workshops en groepen dans, yoga, meditatie, rots & water, enz…
Dit heb ik gedurende 5 jaar kunnen doen totdat corona roet in het eten kwam gooien.
Doordat alle groepsactiviteiten, workshops, lezingen, e.a. wegvielen werd de financiële last te zwaar en heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt om
de praktijkruimte te verkopen en volledig aan huis te gaan werken. Waar één deur dichtgaat, opent er zich een andere hé !!!

Visie

Naar een therapeut, psycholoog of psychiater gaan, is een grote drempel waar je over moet.
Vooral omdat er vanuit onze maatschappij een groot taboe en oordeel op rust. Dan wordt je als “zwak” bestempeld.
Ik vind het echter juist van grote moed en kracht spreken, wanneer je die stap wel durft zetten.
Omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen momenten in zijn leven tegenkomt, waarbij hulp van buitenaf meer dan welkom is.
Mensen terug in verbinding brengen met zichzelf en zien groeien, vind ik het mooiste wat er bestaat.
Zo leg ik ook de link naar de huidverzorging en de raindrop massage...onze huid is ons grootste orgaan en laat aan de buitenkant zien wat er vanbinnen leeft. Heel veel huidklachten zijn het gevolg van hoe we mentaal met onszelf omgaan. 
Velen van ons staan onder stress van werk, relatie, kinderen, trauma's uit onze jeugd, enz...jezelf af en toe een uurtje rust gunnen met een relaxerende massage, is voedsel voor je ziel. De etherische oliën geven je ondersteuning bij het ontspannen van je lichaam.