U bent hier

Referenties & Links

Referenties van klanten therapeutische behandeling:

(Mark) Wanneer je je wendt tot een therapeut moet je steeds een drempel overwinnen. Het duurt niet lang of An weet hoe ze jou op het gemak kan stellen. Het klikte meteen. Nog nooit hoorde ik van de Marcos therapie. Wat dit juist inhield vond ik overigens niet zo belangrijk. Een goede vriendin had me er attent op gemaakt dat een aantal toestanden uit mijn vroegere leven en jeugd regelmatig onprettige reacties bij mezelf konden triggeren. Dit willen inzien was een eerste stap, er daadwerkelijk, met de hulp van anderen iets aan doen was de volgende. Na een vijftal sessies bij An kwam ik tot de vaststelling dat die dingen een definitieve plaats in mijn leven hadden gekregen. Ze bracht me tot duidelijke inzichten en verklaringen voor datgene wat geweest was. Ik vond uiteindelijk vrede bij mezelf en ontwikkelde bovendien een voorheen nooit ervaren relativeringsvermogen, en dit terwijl ik nu niet bepaald behoor tot 'de jonge' generatie.

(Wendy) Met de fysieke klacht van een chronische verstopte neus ben ik bij An terecht gekomen. An prikte vrij snel door MIJN illusie van MIJN perfecte leven. Zoals het pellen van een ajuin zijn we via haar werkmethode van buiten naar binnen gegaan. Keer op keer sprak mijn lichaam en vertaalde An het op een manier dat ik er zelf ook mee aan de slag kon. Tot het 'aha' moment er was. De film van mijn leven passeerde en voor het eerst kon ik hem bekijken zonder veroordeling naar mezelf, maar met begrip en vergeving. Dit is een keerpunt geweest. Mijn chronisch verstopte neus is al meer dan vier jaar vrij en ik adem het leven terug zonder blokkades in. Deze ervaring heeft me gedwongen om het leven op een andere manier te bekijken.... In de eerste plaats door en voor mezelf.

Referenties van klanten die de 100% natuurlijke huidproducten gebruiken:

(Kelly) Mijn antibioticakuur is gestopt ongeveer 1 maand geleden, ik werd er te ziek van (maag/darmen). Ik heb het dus ongeveer 2-2,5 maanden genomen en dit had zeker al resultaat. Actieve acne op m’n wangen is weg. Nu heb ik vooral nog littekens en rosecea. 
Ik gebruik de producten nu ongeveer een kleine week en ben tot nu toe heel tevreden. Wat kleinere puistjes op mijn voorhoofd (ik denk door droogte) verdwijnen.
En mijn huid ziet er echt glanzend en gezond uit!

Enkele toffe links: